Vinner av «Årets slankehistorie 2010″

Vinneren av konkurransen «Årets slankehistorie 2010″ ble Ida Wikestad. Hun vant en ny garderobe til en verdi av 5000 kroner og NOKA-produkter til en verdi av 1000 kroner! Vi Gratulerer! 

Før
Etter

Historien hennes kan du lese her:

Min vekthistorie startet i 2009, jeg er en stor jente i utgangspunktet og ble gravid. I løpet av svangerskapet gikk jeg opp 35 kg! 2 uker før fødsel sluttet jeg å veie meg, da veide jeg 131 kg. Mina ble født 6. august 2009. To uker etter fødsel veide jeg meg og veide 128 kg.

Jeg tok etterhvert tak i kosthold og startet å gå de obligatoriske trilleturene og vekten sneglet seg ned gram per gram, og etterhvert kom jeg meg først under 120 og der lå jeg over nyttår, og i løpet av nyåret i 2010 gikk jeg ned til 115 kg. Der nådde jeg et vektplatå, og jeg startet å leke med tanken på å starte på en diett eller lignende..

Jeg gikk ned ytterligere 5 kg før jeg kontaktet NOKA, ved en tilfeldighet da jeg var inne på NOKA sin nettside for å lete etter informasjon om dietten. Da lyste teksten mot meg, vil du prøve NOKA og blogge om det? Jeg tenkte for meg selv, JA! Jeg har blogget siden jeg gikk gravid, så blogging var ikke nytt for meg.

Jeg kontaktet NOKA og meldte min interesse for å prøve. Jeg veide da 110 kg. Jeg startet med å prøve NOKA produktene og oppdaget raskt at produktene både var velsmakende og mettende. Jeg valgte å ha et måltid om dagen som var «normalt», endog fornuftig med tanke på kalorier. Dette har jeg ført siden 8. september 2010.

Jeg går per dags dato fortsatt på NOKA og kjører samme regime, med et måltid om dagen sammen med familien min som er normalt. Jeg har hittil gått ned 15 kg, og veier 95 kg. Jeg har totalt mistet min babyweight, og NÅ starter reisen til en vekt som er mer sunn for meg. Jeg har etter å ha gått opp så mye vekt fått en del strekt hud, så nå skal jeg roe ned litt å spise 2 normale måltider og 2 NOKA måltider for en mer sakte vektnedgang, så huden min rekker å trekke seg inn etter mitt vekttap. Klærne mine passer ikke lenger, til og med tightsene mine er for store og posete i rumpa og lårene.

Min vektnedgang har tilført meg så mye, jeg fungerer lettere i min hverdag som mamma til en ettåring, som sykepleier i mitt arbeid med multifunjsonshemmede barn/unge og som person som liker å være i aktivitet, som kjæreste og som venn. Jeg har mer energi, jeg har mindre vondt i knær og rygg og kropp generelt pga vekten.

Jeg vet at på grunn av min suksess så langt med NOKA så har jeg inspirert andre lesere fra bloggen til å kontakte NOKA og også venner til å starte på NOKA. Og det gir meg utrolig stor glede. Jeg kan bevise og har bevist at ingenting er umulig, så lenge man har riktig verktøy og bruker de riktig.