Ann Kristin Møller er en av flere titalls tusen nordmenn som har fått hjelp av NOKA til å gå ned mange kilo på kort tid og til å bevare vekten etterpå.

«Etter svangerskap gikk jeg mye opp i vekt, og tok ikke tak i problemet. Dermed var jeg overvektig i flere år før jeg ble anbefalt å prøve NOKA-dietten. Det ble et meget vellykket vendepunkt, hvor jeg tok av de overflødige 14 kiloene på omtrent like mange uker. Det var mye enklere enn jeg ante! Fra å være tung og ofte føle meg sliten, ble hverdagen raskt forandret. Jeg fikk bedre humør og selvtillit og ble rett og slett mer glad i meg selv. Dessuten fikk jeg super-mye energi og fikk lyst til – og tok opp igjen håndballen, etter lang tids opphold.

Jeg holder nå formen og figuren enkelt ved like ved å fortsette å erstatte ett og noen dager to måltider med NOKA. Da får jeg også et veldig godt basisinntak av alle viktige næringsstoffer, samt at jeg innimellom kan kose meg med «det forbudte», uten å ha dårlig samvittighet eller gå opp i vekt igjen. Etter at jeg begynte med NOKA føler jeg meg på alle måter mye bedre! Føler du deg for tung, slik jeg gjorde, burde du også prøve!»