Milkshake mix

Milkshake mix

NOKA Milkshakes kan varieres på utallige måter. Variasjon i matveien kan være viktig for å holde motivasjonen oppe over tid. Her er noen av våre beste forslag til å gjøre milkshaken enda litt mer spennende!
  • Fyldigere shake? Bruk en miksmaster. Konsistensen blir fyldigere jo lengre man pisker. Pisker man lenge nok, så vil shaken få en eggedosis-lignende konsistens, og kan spises med skje. 
  • Tynnere shake? Tilsett vann i tillegg til melken. 
  • Kraftigere smak på sjokolade-shaken? Tilsett litt kaffe- eller kakaopulver. Denne varianten kan også varmes forsiktig opp, så har du en deilig kakao.
  • Jordbær-, vanilje- og blåbærshaken kan gjerne tilsettes litt friske usukrede bær eller frukt (jordbær, bringebær, blåbær, moreller, banan e.l.). Ekstra godt er dette dersom man lager eggedosis av shaken, og spiser med skje.
  • Litt kanel (og litt kardemomme) gir vaniljeshaken nydelig smak, nesten som kanelboller.
  • Lyst på smoothie-bowl? Bland jordbær-, vanilje- eller blåbærshaken med frosne bær/frukt/grønnsaker, og kjør i en blender eller bruk stavmikser til ønsket konsistens. Topp gjerne med litt friske bær. 
  • Vil du heller ha is? Følg samme fremgangsmåte som smoothie-bowl, men sett den i fryseren i min. 20-20 min. Man kan også lage is av kun ferdig blandet shake. Sett den da i fryseren til den har stivnet. 
  • Bland gjerne smaksvarianter. Prøv deg frem med de ulike smakene, men husk at pulvermengden skal være totalt 35 g (3 måleskjeer).