Chiapudding

Chiapudding

Denne lager du kvelden i forveien, så er den klar til å spises til frokost eller lunsj dagen etter! Ta med på farten eller spis den hjemme.

Ingredienser

  • 40g chiafrø
  • 2dl mandelmelk, usøtet, kan også bruke vanlig melk
  • 1ss lønnesirup
  • 1/2 mango 
  • Dryss med revet kokosmasse

Fremgangsmåte

  1. Bland mandelmelk og lønnesirup før du tilsetter chiafrøene
  2. Rør godt, helt til blandingen begynner å tykne og frøene ikke synker til bunnen
  3. Hell over i et glass og la stå i minimum 1t før du topper med oppkuttet mango og litt kokosdryss
Næringsinnhold per porsjon: Ca 300 kcal

Tips & Råd:

Topp chiapuddingen med ulike frukt og bær; blåbær, kiwi, bringebær, jordbær! Det er også mulig å prøve seg frem med ulike smaker på selve chiapuddingen og blande inn moste bær. 

Bli medlem og få tilgang til NOKA sitt oppskriftsbibliotek