Ned i vekt uten strev

Slik kan du gå raskt ned i vekt

Hvis du lurer på hvordan du kan gå raskt ned i vekt uten strev, kan det hende Ida Hvidstens historie kan hjelpe. Les hvordan hun gikk ned 15 kilo på mindre enn tre måneder.

Ida Hvidsten (32) fra Sandefjord tenkte ikke på hvordan hun kunne gå raskt ned i vekt. Hun tenkte ikke på slanking i det hele tatt. Allikevel ble 15 overflødige kilo slanket bort på tre måneder.

LES OGSÅ: Slik gikk Mette ned 40 kilo på ett år

Aktiv, men gikk gradvis opp i vekt

Ida begynte å gå opp i vekt da hun gikk i videregående skole.

Det fortsatte da hun var fotsoldat i Forsvaret i ett år på Skjold i Troms. Ida var eneste jente i sin tropp. Dagene var tøffe med aktiviteter hele tiden, så hvorfor i all verden gikk hun opp i vekt?

– Når du er aktiv, blir du også mer sulten. Jeg hadde ikke kunnskap om kosthold. Og når du spiser feil og for mye, så øker jo vekten, sier Ida.

– Jeg følte ikke at jeg måtte slanke meg, men jeg prøvde noen rare sultekurer. Jeg hadde ikke peiling, og det ble mye jojo-slanking. Jeg var jo litt for glad i mat, samtidig som jeg ikke visste noe om kosthold, forteller Ida.

LES OGSÅ: Derfor virker ikke slankekuren

Diett for å gå ned i vekt – kjappe måltider

Etter militæret flyttet Ida for seg selv. Som andre på sin alder, var hun svært opptatt i fritiden.

Noen slankekur eller planer for å gå ned i vekt, var ikke noe Ida ofret en tanke. Hun brukte ei heller tid eller krefter på å lage sunn mat fra bunnen av.

Det ble kjappe måltider, men med Noka-produktene som er tørket mat beriket med vitaminer og mineraler, fikk hun i seg næringen hun trengte. Ved hjelp av Noka-barer, -middager og shakes fikk hun hjelp til å gå raskt ned i vekt uten trening eller strev.

Artikkelen fortsetter etter bildet.

På under tre måneder gikk Ida ned 15 kilo, og har holdt vekten ved like i årene etterpå.

Mer bevisst etter vektnedgang

Etter vektnedgangen var Ida bevisst på at hun skulle tilbake til et vanlig kosthold og stabilisere den nye vekten.

– Jeg vil anbefale å ha ett måltid med vanlig mat, slik jeg hadde. Da er det lettere å få tilpasset kostholdet slik at man blir vant til å spise annen mat igjen etter vektnedgangen. Samtidig hjalp Noka-produktene meg til å holde orden på antall kalorier og kontroll på hva jeg puttet i meg, mener Ida.

Selv om hun har kommet i en vektklasse hun trives i, spiser hun fortsatt et Noka-måltid til frokost. Ikke fordi hun må, men fordi hun har det som sin favoritt, samt at det gir henne en god start på dagen.

LES OGSÅ: Smarte mellommåltid som holder sultfølelsen unna

Sunn og variert mat for hele familien

Hjemme med mann og barn, vil hun ikke at vekt eller slankekur skal være et fokus rundt spisebordet. Familien lager matplan hver uke for å sikre et variert kosthold. I planen legger Ida inn oppskrifter.

– Jeg lager middag fra bunnen av, så vet vi hva vi får i oss, forteller Ida. Hverdagsmåltidene er av det «vanlige» slaget. Vi spiser det samme alle tre, men jeg tar nok mer grønnsaker og mindre pasta enn de to andre, sier hun.

LES OGSÅ: Ned i vekt med enkle knep som kniper kalorier

Holder stabil vekt etter slanking

– Jeg har hatt vektkontroll helt siden jeg gikk ned i vekt, sier Ida.

Hun har en strategi som handler om å gå litt i kaloriunderskudd i ukedagene, så kan hun kose seg litt ekstra i helgene og gå litt i overskudd på kalorier.

– Det handler om å legge om tenkemåten. Jeg unner meg selvfølgelig noe godt innimellom, men ellers må jeg gå for mat som er sunn og med moderat kalorimengde, sier Ida.

Ida Hvidsten liker å holde seg i aktivitet, men for å holde vekten nede må hun være bevisst hva hun spiser.

Prøvepakken

3 måltider NOKA middagsretter og 3 måltider NOKA shake. Kun kr. 69,- (verdi kr. 204,-). Vi betaler fraktkostnadene.

3-ukers pakken

30 måltider shake, 28 måltider middager og müsli og 6 bonusmåltider fra NOKA. Kun kr. 995,- (verdi 1.735,- SPAR 740,-). Vi betaler fraktkostnadene. Til erstatning av tre av de daglige fire hovedmåltidene i tre uker. (Dermed sparer du penger også til de 64 måltidene du nå ikke må handle i dagligvare). Måltidene består av forskjellige retter i flere varianter og smaker.

""
1
BESTILL NOKA MÅLTIDSPRØVER ELLER
3-UKERS PAKKE TIL SPESIALPRIS!
START DIN VEKTREDUKSJON NÅ!
Fornavn
Etternavn
Adresse
Postnr.
Poststed
Telefon

Ved bestilling inngår du samtidig et abonnement og får 3-ukerspakken tilsendt hver tredje uke. Abonnementet kan sies opp når som helst. Du kan sette sammen dine egne smaker eller endre utsendelsestidspunkt fra pakke nr. 2. Skjema følger i hver forsendelse. 

LYKKE TIL OG VEL BEKOMME!

Previous
Next
""
1
BESTILL NOKA MÅLTIDSPRØVER ELLER
3-UKERS PAKKE TIL SPESIALPRIS!
START DIN VEKTREDUKSJON NÅ!
Fornavn
Etternavn
Adresse
Postnr.
Poststed
Telefon

Ved bestilling inngår du samtidig et abonnement og får 3-ukerspakken tilsendt hver tredje uke. Abonnementet kan sies opp når som helst. Du kan sette sammen dine egne smaker eller endre utsendelsestidspunkt fra pakke nr. 2. Skjema følger i hver forsendelse. 

LYKKE TIL OG VEL BEKOMME!

Previous
Next

Noka får du også kjøpt hos: