Frakt og levering

  Våre fraktalternativer

  Helt Hjem Express (1-3 virkedager)
  Pakken leveres direkte i postkassen, på dørmatten eller i pose på krok på døren over natten med postbudet. Estimert leveringstid er 1-2 virkedager på Østlandet, og 1-4 dager i resten av landet. Pakker som skal til Nord Norge kan ta noe lengere tid. Du vil motta en sms når pakken er levert (OBS: Tidspunktet du mottar sms vil avvike fra faktisk leveringsstidspunkt og er kun ment som en bekreftelse og påminnelse om å hente pakken utenfor).

  Dersom pakken er for stor for postkassen din, postkassen er låst eller Helt Hjem ikke har budrute på din adresse vil varene sendes til et av Helt Hjem sine leveringssteder. Bor du i et område hvor Helt Hjem ikke har eget utleveringssted vil pakken sendes videre til PostNord som leverer til et av sine utleveringssteder. I slike tilfeller må man beregne noen dager ekstra i leveringstid. Pakken kan spores.

  Helt Hjem Hentepakke(1-3 virkedager) 
  Pakken leveres med Helt Hjem til ditt lokale postkontor/hentested. Du vil motta hentemelding på SMS når pakken er klar for henting. Estimert leveringstid er 1-3 virkedager, men dette avhenger av din adresse. Pakker som skal til Nord Norge, kan ta noe lengre tid. Pakken kan spores. 

  Lurer du på noe annet? Se disse sidene: