Ned 15 kilo
uten strev

Ned 15 kilo uten strev

Uten at hun tenkte så mye på slanking, gikk Ida Hvidsten fra Sandefjord ned 15 kilo på mindre enn tre måneder.

Ida (30) begynte å gå opp i vekt da hun gikk i videregående skole.

Det fortsatte da hun var fotsoldat i Forsvaret i ett år på Skjold i Troms. Ida var eneste jente i sin tropp. Dagene var tøffe med aktiviteter hele tiden, så hvorfor i all verden gikk hun opp i vekt?

– Når du er aktiv, blir du også mer sulten. Jeg hadde ikke kunnskap om kosthold. Og når du spiser feil og for mye, så går du jo opp, sier Ida.

– Jeg følte ikke at jeg måtte slanke meg, men jeg prøvde noen rare sultekurer. Jeg hadde ikke peiling, og det ble mye jojo-slanking. Jeg var jo litt for glad i mat, samtidig som jeg ikke visste noe om kosthold, forteller Ida.

Kjappe måltider

Etter militæret flyttet Ida for seg selv, og var som andre på sin alder svært opptatt på fritiden.

Å lage sunn mat fra bunnen av var ikke akkurat noe hun brukte tid på. Det ble kjappe måltider, men med Noka-produktene som er tørket mat beriket med vitaminer og mineraler, fikk hun i seg næringen hun trengte.

– Jeg var ikke bevisst på å slanke meg, forteller Ida.

Hun brukte Noka til frokost, lunsj og kvelds. Til middag og i helgene spiste hun mer eller mindre som vanlig. Resultatene kom raskt for den ubevisste slankeren. På under tre måneder gikk hun ned hele 15 kilo!

– Jeg var litt sulten i starten, men etter to-tre uke, ble jeg fortere mett, forteller Ida.

På under tre måneder gikk Ida ned 15 kilo, og har holdt vekten ved like i årene etterpå.

Mer bevisst

Etter vektnedgangen var Ida bevisst på at hun skulle tilbake til et vanlig kosthold.

– Jeg vil anbefale å ha ett måltid med annen mat, slik jeg hadde. Da er det lettere å få tilpasset kostholdet slik at man blir vant til å spise annen mat igjen etter vektnedgangen, samtidig som man vet hva man putter i seg, mener Ida.

Selv om hun har kommet i en vektklasse hun trives i spiser hun fortsatt et NOKA-måltid til frokost. Ikke fordi hun må, men fordi hun har det som sin favoritt, samt at det gir henne en god start på dagen.

– Jeg har hatt vektkontroll helt siden jeg gikk ned i vekt, sier Ida. Hun har en strategi som går ut på å gå litt i kaloriunderskudd i ukedagene og litt overskudd i helgene.

– Det handler om å legge om tenkemåten. Jeg unner meg selvfølgelig noe godt innimellom, men ellers må jeg gå for mat som er sunn og med moderat kalorimengde, sier Ida.

Hjemme med mann og barn, vil hun ikke at slanking skal være et fokus rundt spisebordet. Familien lager matplan hver uke for å sikre variert kosthold. I planen legger Ida inn oppskrifter.

– Jeg lager middag fra bunnen av, så vet vi hva vi får i oss, forteller Ida. Hverdagsmåltidene er av det «vanlige» slaget. Vi spiser det samme alle tre, men jeg tar nok mer grønnsaker og mindre pasta enn de to andre, sier Ida.

Ida Hvidsten liker å holde seg i aktivitet, men for å holde vekten nede må hun være bevisst hva hun spiser.

Prøvepakken

3 måltider NOKA middagsretter og 3 måltider NOKA shake. Kun kr. 49,- (verdi kr. 180,-). Vi betaler fraktkostnadene.

3-ukers pakken

30 måltider shake, 23 middagsmåltider og 10 måltider bars fra NOKA. Kun kr. 995,- (verdi 1.735,- SPAR 740,-). Vi betaler fraktkostnadene. Til erstatning av tre av de daglige fire hovedmåltidene i tre uker. (Dermed sparer du penger også til de 63 måltidene du nå ikke må handle i dagligvare). Måltidene består av forskjellige retter i flere varianter og smaker.

""
1
BESTILL NOKA MÅLTIDSPRØVER ELLER
3-UKERS PAKKE TIL SPESIALPRIS!
START DIN VEKTREDUKSJON NÅ!
Fornavn
Etternavn
Adresse
Postnr.
Poststed
Telefon

Ved bestilling inngår du samtidig et abonnement og får 3-ukerspakken tilsendt hver tredje uke. Abonnementet kan sies opp når som helst. Du kan sette sammen dine egne smaker eller endre utsendelsestidspunkt fra pakke nr. 2. Skjema følger i hver forsendelse. 

LYKKE TIL OG VEL BEKOMME!

Previous
Next
""
1
BESTILL NOKA MÅLTIDSPRØVER ELLER
3-UKERS PAKKE TIL SPESIALPRIS!
START DIN VEKTREDUKSJON NÅ!
Fornavn
Etternavn
Adresse
Postnr.
Poststed
Telefon

Ved bestilling inngår du samtidig et abonnement og får 3-ukerspakken tilsendt hver tredje uke. Abonnementet kan sies opp når som helst. Du kan sette sammen dine egne smaker eller endre utsendelsestidspunkt fra pakke nr. 2. Skjema følger i hver forsendelse. 

LYKKE TIL OG VEL BEKOMME!

Previous
Next

Noka får du også kjøpt hos:

Share This