NOKA har en riktig sammensetning av alle viktige vitaminer, mineraler og sporstoff, fiber (løselig og ikke løselig), og de essensielle fettsyrene, omega 3 og omega 6. Dessuten, og ikke minst viktige; du får en balansert og riktig tilførsel av de energigivende næringsstoffene; protein (aminosyrer), karbohydrater og fett. Med NOKA er du derfor garantert det overskuddet du trenger for å leve et aktivt liv! Alt dette, – og deilig smak i tillegg, – ikke rart at NOKA er litt en suksess! NOKA er din livsstils-diett, ideell til både vektreduksjon og vektstabilisering, og i tillegg utmerket som kosterstatter. Du kan selv velge intensitet, erstatt fra ett til fire av de daglige måltidene med herlige mettende Milkshakes og Bars.

Du kan gjerne spise ett vanlig, sunt og kalorifattig måltid (ca. 400 kcal.) i stedet for ett av NOKA-måltidene pr. dag, uten at vektnedgangen blir særlig mindre. Når du kan variere mellom Milkshake, Bars og et fornuftig sammensatt måltid, vil diettperioden oppleves som ganske normal. Se gjerne våre forslag til oppskrifter under «Helsesider».

Når diettperioden er over, vil du lett kunne beholde vekten ved å bruke NOKA Milkshakes og Varmretter i stabiliseringsfasen. Deretter vil de være til god hjelp etter tider med små og store utskeielser (jul, selskaper etc.), for raskt å gjenvinne sin trivselsvekt! Det er ikke meningen at alle vi som er glad i god mat skal leve hele livet på evig «kaloritelling», vi skal unne oss bordets gleder nå og da! Problem blir det først dersom vi skeier ut for ofte, uten å hente oss inn igjen dersom vekten øker!

Copyright © NOKA AS