– Sett deg et konkret og realistisk mål for hvor mye du ønsker å gå ned i vekt. Med NOKA kan du gå ned akkurat så mye du selv ønsker. Men selvsagt tar det lenger tid å gå ned f.eks. 30 kg enn 10 kg. Bestem deg for hvor raskt du ønsker å gå ned i vekt. NOKA har et meget fleksibelt bruksområde. Du kan selv velge det tempo og den intensitet som passer deg best. 

– Hvis du ønsker å gå raskest mulig ned i vekt og kan greie å gå kun på NOKA, kan du fordele dagens måltider på hhv milkshake og Bars som du selv ønsker. Hvis du har problemer med kun å benytte dietten i løpet av dagen, kan du erstatte ett måltid av NOKA med ett lavkalorimåltid på inntil ca. 400 kcal.

I stedet for ett lavkalorimåltid kan du også sette sammen en meny av frukt og grønnsaker som tilsvarer ca. 400 kcal til sammen. Spisingen av frukten og grønnsakene kan fordeles utover hele dagen, når det måtte passe deg best.

– Den første uken vil du normalt gå ned mer i vekt enn i de påfølgende ukene, dette skyldes at kroppen vil binde til seg mindre væske de første dagene etter at kuren er påbegynt.

 

Copyright © NOKA AS