Raste ned i vekt
med enkel metode

Raskt ned i vekt med enkel metode

På under 10 måneder har Mette Grue-Nilsen (36) kvittet seg med 40 kilo.

I slutten av januar 2016 bestemte Mette seg for å ta tak. Mindre enn ett år senere var 40 kilo borte.

– Du må ha en plan, og du må holde deg til den, sier Mette.

– Det er veldig viktig å være veldig streng, for i bunn og grunn er det i hodet det sitter. Du blir automatisk mer motivert når du ser at vekten går ned. Da er det også lettere å forbli streng. Jeg tror at når du tillater deg mer, så blir det mer.

Vektøkningen

– Jeg gjør dette for meg selv, og ikke for andre. Jeg har aldri vært syltynn og har ingen planer om å bli det. Jeg vil bare være vanlig, sier Mette som bor med mann og barn på Eidsvoll.

Selv om hun aldri var en spinkel jente, hadde hun ikke overvektproblemer i oppveksten. Som for veldig mange andre kvinner kom vektøkningen i forbindelse med svangerskapene for 11–12 år siden. De to barna kom i tillegg med kun 15 måneders mellomrom.

– Vekten hadde vært stabil. For eksempel kunne jeg bruke bunaden min fra jeg var 14 år til barna kom. Da begynte jeg å legge på meg, forteller Mette.

I tillegg til svangerskapene, fikk Mette problemer med stoffskiftet.

– Med stoffskifteproblemer i tillegg, trodde jeg aldri at jeg skulle klare å gå ned så mange kilo, forteller hun.

Lettvint metode

Mette forsøkte å trene for å få brent mer kalorier, men det viste seg å bli vanskelig. Det funket rett og slett ikke med stoffskifteproblemene. Hun var helt tom for energi etter en vanlig dag. Å ta tak i overvekten, syntes å være en umulig oppgave.

– Hvordan kom du bort i Noka-dietten?

– Jeg hadde brukt den før, men mer som en frokost og i kortere perioder.Da klarte jeg enkelt å gå ned noen få kilo og jeg syntes det var lettvint. Men jeg tenkte også at den aldri ville få meg ned så mange kilo. Jeg vurderte faktisk slankeoperasjon en stund, forteller Mette.

Man må finne noe som passer for seg. Jeg har ikke prøvd så mange kurer og dietter. Jeg gikk på lavkarbo en stund, men det var ikke noe for meg. Jeg gikk ned i vekt, men syntes det var vanskelig å holde seg i lengden. Det ble for komplisert, mener Mette.

Les også: Derfor går du ikke ned i vekt!

En lettere sommer

Tobarnsmoren bestemte seg for virkelig å sette alle kluter til for å gå ned med Noka-metoden.

– Jeg brukte kun Noka til alle de fire daglige måltidene i en periode hvor det var på det strengeste, forteller Mette.Etter hvert gikk hun over til å erstatte tre måltider og spise en egenkomponert middag.

I tillegg til å veie seg, brukte Mette målebåndet.

– Vekten gikk ned i etapper. Noen ganger raste kiloene av, for så å stå stille. Da var det motiverende å se at centimetermålene minsket selv om vekten ikke rørte seg, forteller Mette.

Dersom hun trengte råd eller motivasjon, kunne hun ringe til Noka for å få hjelp.

Sommeren 2016 kunne Mette nyte sommerdagene med 30 kilo mindre enn året før.

– Det ble en lettere sommer på alle måter, og med veldig mye kjøp av nye klær, kan du si, sier hun og ler.

Veien til slankesuksess – Her er Mettes 4 beste råd til deg:

  1. Du må være klar for å legge om kostholdsvanene.
  2. Du må være bestemt hele tiden.
  3. Du må fortsette selv om vektnedgangen innimellom stopper opp.
  4. Du må være streng mot deg selv.

Mettes metode

De ti siste kiloene jobbet Mette av seg i løpet av høsten 2016. Nå gjenstår noen få pyntekilo, som hun kaller det, og hun er i ferd med å stabilisere vekten.

– Det er lettere å gå ned i vekt enn å holde vekten. Skal du stabilisere vekten, må du følge med. Kroppen vil opp i vekten den var på, så da må du bare holde ut, mener Mette.

Hun veier seg innimellom, men hun er mer oppmerksom på hvordan klærne sitter. Kiloene hennes har en tendens til å komme rundt hoftene, og det merkes fort på klærne.

– Har jeg gått litt opp, bruker jeg Noka for å komme i riktig spor igjen og gå ned de ekstra kiloene igjen, sier Mette.

– Blir du ikke lei iblant og savner å spise «vanlig»?

– Det er ingenting jeg savner. Jeg spiser det jeg vil. Hvis jeg vil skeie litt ut, vet jeg at jeg bare må ta det inn senere. Det er ikke noe jeg ikke kan være med på, men jeg gjør lurere valg enn før. Jeg er rett og slett mer bevisst på hva jeg skal spise.

Hele Mettes vektnedgang ble dokumentert via advertorials i Her og Nå. Disse kan du lese her.

Prøvepakken

3 måltider NOKA middagsretter og 3 måltider NOKA shake. Kun kr. 49,- (verdi kr. 180,-). Vi betaler fraktkostnadene.

3-ukers pakken

30 måltider shake, 23 middagsmåltider og 10 måltider bars fra NOKA. Kun kr. 995,- (verdi 1.735,- SPAR 740,-). Vi betaler fraktkostnadene. Til erstatning av tre av de daglige fire hovedmåltidene i tre uker. (Dermed sparer du penger også til de 63 måltidene du nå ikke må handle i dagligvare). Måltidene består av forskjellige retter i flere varianter og smaker.
""
1
BESTILL NOKA MÅLTIDSPRØVER ELLER
3-UKERS PAKKE TIL SPESIALPRIS!
START DIN VEKTREDUKSJON NÅ!
Fornavn
Etternavn
Adresse
Postnr.
Poststed
Telefon

Ved bestilling inngår du samtidig et abonnement og får 3-ukerspakken tilsendt hver tredje uke. Abonnementet kan sies opp når som helst. Du kan sette sammen dine egne smaker eller endre utsendelsestidspunkt fra pakke nr. 2. Skjema følger i hver forsendelse. 

LYKKE TIL OG VEL BEKOMME!

Previous
Next
""
1
BESTILL NOKA MÅLTIDSPRØVER ELLER
3-UKERS PAKKE TIL SPESIALPRIS!
START DIN VEKTREDUKSJON NÅ!
Fornavn
Etternavn
Adresse
Postnr.
Poststed
Telefon

Ved bestilling inngår du samtidig et abonnement og får 3-ukerspakken tilsendt hver tredje uke. Abonnementet kan sies opp når som helst. Du kan sette sammen dine egne smaker eller endre utsendelsestidspunkt fra pakke nr. 2. Skjema følger i hver forsendelse. 

LYKKE TIL OG VEL BEKOMME!

Previous
Next

Noka får du også kjøpt hos:

Share This